Lidmaatschap

Wil je lid worden van 7 Hills survival (Groesbeek)? Vul dan nu het inschrijfformulier in, deze zijn op de trainingslocatie beschikbaar.

Op dit moment hebben we de volgende groepen:

  • groep BSC (beginners)
  • groep RUC (gevorderden)
  • groep jeugd 

Lidmaatschap betaal je per jaar. Dit is voor volwassenen 120 euro. De jeugd betaalt 80 euro per jaar en als één van jouw ouders bij ons sport dan kost het lidmaatschap slechts 60 euro per kind per jaar. Als je halverwege het jaar instroomt betaal je 10 euro per resterende maand. Lidmaatschap van de Survivalbond is verplicht (zie onder).

Het is voor groepen mogelijk een speciale (leuke of leerzame) clinic te volgen. Hiervoor kan je ons mailen.

Meehelpen

Wij kunnen onze contributie laag houden omdat wij als vereniging veel zelf doen. Het bestuur van de 7hillssurvival verwacht daarom van de leden betrokkenheid in de organisatie van de vereniging.

Survivalbond

Lidmaatschap van de Survivalbond is verplicht en kost ongeveer 15 euro in het jaar. Meer informatie over het lidmaatschap van de bond en
het SBN Aanmeld Formulier op website van de Survivalbond.

Proefles

Ben je nieuwsgierig naar onze vereniging en / of de survivalsport? Kom dan een keer vrijblijvend meetrainen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Op dit moment zijn er weer voldoende plaatsen voor nieuwe instroom.