Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de nieuwtjes, berichten en updates over 7-Hills survival.
 

Lidmaatschap

KLAAR VOOR EEN PROEFLES?

Lid worden

Ben je nieuwsgierig naar onze vereniging en/of de survivalrunsport? Een aantal keer per jaar start een beginnersgroep zodat je kunt kijken of de survivalrun echt iets voor je is. In een beginnersgroep leer je de basistechniek en na een aantal lessen kan je doorstromen naar de reguliere trainingen. De beginnersgroep is geheel vrijblijvend.

De eerstvolgende groep start in 2022. Interesse? Stuur een mail naar info@7hillssurvival.nl. Je ontvangt dan een berichtje als de volgende beginnersgroep start.

Als je geen survivalrun-ervaring hebt, is het niet mogelijk om los een proefles te volgen. We vragen je om te wachten tot de volgende beginnersgroep start.

 

Jeugd
Er is ook een jeugdgroep voor kinderen t/m circa 14 jaar. Deze groep zit helemaal vol. Wil je een plekje op de wachtlijst? Stuur dan een berichtje naar info@7hillssurvival.nl. Let op: vanwege de lengte van de wachtlijst bieden we geen proeflessen aan. Je mag vrijblijvend op de wachtlijst. Als je plek voor je is, mag je een aantal proeflessen volgen waarna je kunt beslissen om je direct in te schrijven.

Locatie

Aanvullende

INFORMATIE

Lidmaatschap betaal je per jaar:
• tot 18 jaar: 92 euro.
• 18 tot 50 jaar: 132 euro.
• vanaf 50 jaar: 92 euro.

Lidmaatschap van de Survivalrunbond is verplicht (zie onder). Dit geldt ook voor een proefles in een beginnersgroep.

Over bond

Lidmaatschap

Survivalrunbond

Lidmaatschap van de Survivalrunbond is verplicht en kost 20,00 euro per het jaar. Als je je aanmeld voor een beginnersgroep en nog niet zeker weet of je lid wilt worden, kan je een aspirantlidmaatschap van één maand voor € 5,- afsluiten. Voor meer informatie kijk op de website van de Survivalrunbond. Hier vind je ook het SBN aanmeldformulier.

aanmeldformulier SBN